Αγίου Πνεύματος 2018: Αναλυτικά ο καιρός του τριημέρου
Άστατος θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ και όπως είπε στο CNN Greece ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.
Αναλυτικά:
Το Σάββατο (26/05/2018) θα σημειωθούν στα ανατολικά και τα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή (27/05/2018) θα σημειωθούν στα ανατολικά και τα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά.
Τη Δευτέρα (28/05/2018), στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Εντός του Οκτωβρίου η προκαταβολή 50% για το «Ανακαινίζω» – Έρχεται το «Σπίτι μου 3»
05:00
Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς
04:00
Ποια τα «κλειδιά» των 120 δόσεων με ελάχιστη 30 ευρώ: Ποιοι κερδίζουν, ποιες οφειλές εντάσσονται
03:00
Οφειλέτες και servicers: Ποιες οι νέες παρεμβάσεις για μεγαλύτερη προστασία και διαφάνεια
02:00