Αγίου Πνεύματος 2018: Για ποιους είναι αργία
Λίγες ημέρες απομένουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2018.
Φέτος, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας «πέφτει» τη Δευτέρα 28 Μαΐου και ήδη πολλοί ετοιμάζονται για τις πρώτες «καλοκαιρινές» αποδράσεις τους.
Η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος δεν είναι, όμως, για όλους αργία.
Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους. Έτσι, όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά.
Παράλληλα, όσον αφορά στα καταστήματα οι περισσότεροι εμπορικοί σύλλογοι των πόλεων της χώρας ανακοινώνουν κάθε χρόνο ότι θα παραμείνουν κλειστά.
Όσο αφορά στο καθεστώς που διέπει τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, και εκτός ορισμένων εξαιρέσεων που προβλέπονται, θα προσέλθουν κανονικά στη δουλειά τους τη συγκεκριμένη ημέρα, δικαιούμενοι το ημερομίσθιό τους.
Στο Δημόσιο, αντίθετα, έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας.
H Zeekr διευρύνει τη γκάμα της με το πολυτελές 9X
09:40
METLEN - PETRONAS: Συνάπτουν συμφωνία προμήθειας LNG
09:34
Ανακαλύφθηκε ένας νέος γιγάντιος δεινόσαυρος κάτω από εργοτάξιο στη Βραζιλία
09:24
Μαζωνάκης: «Ήρθαμε να τον τιμήσουμε, μεγαλώσαμε μαζί του»-Το τελευταίο αντίο στην παλιά του γειτονιά
09:15