Αγίου Πνεύματος 2018: Για ποιους είναι αργία
Λίγες ημέρες απομένουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2018.
Φέτος, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας «πέφτει» τη Δευτέρα 28 Μαΐου και ήδη πολλοί ετοιμάζονται για τις πρώτες «καλοκαιρινές» αποδράσεις τους.
Η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος δεν είναι, όμως, για όλους αργία.
Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους. Έτσι, όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά.
Παράλληλα, όσον αφορά στα καταστήματα οι περισσότεροι εμπορικοί σύλλογοι των πόλεων της χώρας ανακοινώνουν κάθε χρόνο ότι θα παραμείνουν κλειστά.
Όσο αφορά στο καθεστώς που διέπει τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, και εκτός ορισμένων εξαιρέσεων που προβλέπονται, θα προσέλθουν κανονικά στη δουλειά τους τη συγκεκριμένη ημέρα, δικαιούμενοι το ημερομίσθιό τους.
Στο Δημόσιο, αντίθετα, έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας.
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35