ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα - Μποτιλιάρισμα στους δρόμους

Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα - Μποτιλιάρισμα στους δρόμους
EUROKINISSI

Μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα, Πέμπτη για τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας, εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς έχουν δημιουργηθεί μποτιλιαρίσματα στους κεντρικούς δρόμους, με αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις να είναι μεγάλες.

Μποτιλιάρισμα δέκα χιλιομέτρων σημειώνεται αυτή την ώρα στην κάθοδο της Αθηνών - Λαμίας από την Κηφισιά έως και το Αιγάλεω και οκτώ χιλιομέτρων στην άνοδο κατά διαστήματα από την Πέτρου Ράλλη έως τη Χαλκηδόνα.

Αναλυτικότερα, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην είσοδο της Αθηνών - Κορίνθου, στην έξοδο της Αθηνών - Λαμίας έως την Αχαρνών και στην είσοδο από Λυκόβρυση, στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από Πέτρου Ράλλη και στην κάθοδο έως την Ιερά Οδό.

Παράλληλα, μποτιλιάρισμα σημειώνεται στην Πατησίων, την Αλεξάνδρας προς Κηφισίας, την κάθοδο της Μεσογείων, την Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Κηφισίας, την άνοδο και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνο, στην άνοδο της Συγγρού από τον Άγιο Σώστη και τη Σταδίου.

Απεργία στα μέσα μεταφοράς

Ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.

Ο ηλεκτρικός θα έχει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί, ενώ οι συρμοί του μετρό θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ λόγω της στάσης εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ