ΔΕΗ: Προθεσμία δέκα ημερών στους οργανισμούς εγγείων βελτιώσεων με ληξιπρόθεσμες οφειλές
Προθεσμία δέκα ημερών (έως τις 12 Ιουνίου) δίνει η ΔΕΗ στους οργανισμούς εγγείων βελτιώσεων με ληξιπρόθεσμες οφειλές από κατανάλωση ρεύματος, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα ποσά για την προκαταβολή και να προβούν σε διακανονισμό των υπολοίπων των οφειλών τους.
Μέχρι τότε, αναστέλλονται όλες οι αποκοπές ηλεκτρικής ενέργειας και θα γίνεται άμεσα επανασύνδεση των παροχών που είναι κομμένες.
Η ΔΕΗ καλεί τους υπεύθυνους των οργανισμών να ανταποκριθούν, αξιοποιώντας αυτήν την ευκαιρία και τονίζει ότι το πλαίσιο διακανονισμών της είναι απολύτως επαρκές και ρεαλιστικό, ώστε την επόμενη διετία να προκύψει η κανονικότητα στις σχέσεις τους με την Επιχείρηση.
Τέλος, σημειώνει ότι διαδόσεις περί 100 δόσεων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση δεν εντάσσονται στους σχεδιασμούς της ΔΕΗ.
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
Πέντε συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη - Τροχαίο με παράσυρση πεζής
23:40
Ινδία: Μισό δισεκατομμύριο ψηφοφόροι, μία λίστα και μόνο επτά εβδομάδες για να επικαιροποιηθεί
23:27