Κοζάνη: Νεκρός νεαρός βοσκός-Εξετάζεται το ενδεχόμενο να τον χτύπησε κεραυνός
Νεκρός εντοπίστηκε, το βράδυ του Σαββάτου στην Κοζάνη, ένας νεαρός αλλοδαπός, ηλικίας περίπου 20-25 ετών.
Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από συμπατριώτη του βοσκό, σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε δύσβατη ορεινή περιοχή στο Ανατολικό Εορδαίας.
Ο βοσκός ενημέρωσε το αφεντικό του για το συμβάν, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.
Καθώς η πρόσβαση στο σημείο όπου βρισκόταν η σορός ήταν αρκετά δύσκολη, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να ανασυρθεί.
Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Όπως αναφέρεται στο kozan.gr, μετά από δηλώσεις του βοσκού που εντόπισε τον νεαρό, εικάζεται πως χτυπήθηκε από κεραυνό.
CNNι: Γιατί μια βιαστική αποχώρηση των ΗΠΑ από τον πόλεμο δεν συμφέρει την Τεχεράνη
16:58
Νέες απειλές Ιράν προς ΗΠΑ: Με το όπλο στο χέρι επτά εκ. Ιρανοί - «Θα βρεθείτε στην κόλαση» απαντά το Ισραήλ
16:57
Αμερικανικές τράπεζες βάζουν σε τηλεργασία τους εργαζομένους τους στην Ευρώπη μετά τις απειλές
16:56
Ιράν: Συνελήφθη η δικηγόρος Νασρίν Σοτουντέχ, σύμφωνα με την κόρη της
16:48