Σκιάθος: Βρετανός επιχείρησε να βιντεοσκοπήσει την απογείωση αεροσκάφους και το μετάνιωσε (vid)
Ο Βρετανός τουρίστας Πόλ Τέρνερ θέλησε να καταγράψει την απογείωση ενός αεροπλάνου Airbus 321-231 της Τόμας Κούκ (Thomas Cook) στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει όμως πόσο κοντά στο αεροπλάνο στεκόταν με αποτέλεσμα να… απογειωθεί ο ίδιος!
Ο Τέρνερ, ο οποίος δήλωσε στην Daily Mail ότι είχε δει πολλές αναρτήσεις στο Facebook από άτομα που είχαν επισκεφτεί το νησί και είχαν βίντεο από απογειώσεις και προσγειώσεις αεροπλάνων, θέλησε και ο ίδιος να βιώσει την εμπειρία αυτή.
Το δημοφιλές σημείο, στο οποίο στεκόταν ο Τέρνερ, βρίσκεται μόλις 30 πόδια (9 μέτρα περίπου) από τον αεροδιάδρομο και συνήθως, όσοι πηγαίνουν προκειμένου να παρακολουθήσουν τα αεροσκάφη, κρατιούνται από τον φράκτη που υπάρχει εκεί έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ότι η δύναμη από τις προπέλες των αεροπλάνων δεν θα τους κάνει να χάσουν την ισορροπία τους.
Δυστυχώς ο Βρετανός τουρίστας δεν προνόησε να κρατηθεί από τον φράκτη με αποτέλεσμα να πέσει κάτω κατά την διάρκεια της απογείωσης, γεγονός που απεικονίζεται και στο βίντεο του, το οποίο αναρτήθηκε στο YouTube.
Βασιλική… διπλωματία:Το ταξίδι του Καρόλου στις ΗΠΑ, η επιχείρηση «γοητεία» και το μεγάλο στοίχημα
10:53
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν την κάλυψη της δαπάνης για την υπεράσπιση Μαδούρο από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας
10:48
Σβήνουν οι ελπίδες για τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Σε αξιέξοδο οι συνομιλίες
10:43
Τραγωδία στο Αιτωλικό: Νεκρός 56χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο
10:32