ΕΛΛΑΔΑ

Προανάκριση για το φερόμενο κάψιμο ελληνικής σημαίας στα Εξάρχεια

Προανάκριση για το φερόμενο κάψιμο ελληνικής σημαίας στα Εξάρχεια
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διεξάγεται αναφορικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής και τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν περί καψίματος ελληνικής σημαίας. 

«Σχετικά με φωτογραφία που προβάλλεται σε Μ.Μ.Ε. από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και απεικονίζει καύση σημαίας σε απροσδιόριστο τόπο και χρόνο, ανακοινώνεται ότι για το περιστατικό αυτό καμία ενημέρωση – αναφορά δεν υφίσταται στις αστυνομικές Αρχές από ιδιώτη ή από αστυνομικές δυνάμεις. Για το θέμα αυτό διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο οι αντιεξουσιαστές που συμμετείχαν στα επεισόδια, φέρονται να προχώρησαν σε κάψιμο της ελληνικής σημαίας προκαλώντας παράλληλα τους αστυνομικούς.

Στη φωτογραφία που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φαίνονται οι αντιεξουσιαστές να κρατούν τη σημαία στην οποία έχουν βάλει φωτιά και να την δείχνουν επιδεικτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ