ΔΕΗ: Προθεσμία λίγων ημερών στους οργανισμούς εγγείων βελτιώσεων με ληξιπρόθεσμες οφειλές
Προθεσμία έως τις 12 Ιουνίου δίνει η ΔΕΗ στους οργανισμούς εγγείων βελτιώσεων με ληξιπρόθεσμες οφειλές από κατανάλωση ρεύματος, προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα ποσά για την προκαταβολή και να προβούν σε διακανονισμό των υπολοίπων των οφειλών τους.
Μέχρι τότε, αναστέλλονται όλες οι αποκοπές ηλεκτρικής ενέργειας και θα γίνεται άμεσα επανασύνδεση των παροχών που είναι κομμένες.
Η ΔΕΗ καλεί τους υπεύθυνους των οργανισμών να ανταποκριθούν, αξιοποιώντας αυτήν την ευκαιρία και τονίζει ότι το πλαίσιο διακανονισμών της είναι απολύτως επαρκές και ρεαλιστικό, ώστε την επόμενη διετία να προκύψει η κανονικότητα στις σχέσεις τους με την Επιχείρηση.
Τέλος, σημειώνει ότι διαδόσεις περί 100 δόσεων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση δεν εντάσσονται στους σχεδιασμούς της ΔΕΗ.
SPONSORED
Συνελήφθη 56χρονος Γερμανός για κατασκοπεία στα Χανιά - Φωτογράφιζε στρατιωτικά αεροσκάφη
11:43
Ο πάπας Λέων κάλεσε τους ηγέτες να μην διχάζουν τους ψηφοφόρους με «στείρες απλουστεύσεις»
11:34
Φωτιά σε γκαράζ πολυκατοικίας στην Αγία Παρασκευή – Στο σημείο η Πυροσβεστική
11:22
Η Fiat επιστρέφει με το νέο Grizzly στα οικογενειακά SUV
11:21