Απεργία: Πώς κινούνται σήμερα και αύριο τρένα και προαστιακός
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις στον σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένου του προαστιακού, της Αθήνας, για σήμερα, Πέμπτη και για αύριο, Παρασκευή 8 Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, σήμερα θα πραγματοποιηθούν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας τις ώρες 5:00 π.μ. – 8:00 π.μ., 13:00 – 16:00 και 21:00 – 24:00.
Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.
Οι κινητοποιήσεις της ΠΟΣ επηρεάζουν τα δρομολόγια του άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας καθώς και τα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.
Επίσης, τις ώρες της απεργίας, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
Η απεργία αφορά το προσωπικό των ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ και γίνεται με αφορμή την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ μέσω εξαγοράς της από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Πλημμύρισε ο δρόμος στο Λιμάνι της Πάτρας - Διακοπή της κυκλοφορίας προς Πύργο
18:44
Νέα μέθοδος για τη σχιζοφρένεια από Ισραηλινούς ερευνητές - Μέσω βαθιάς εγκεφαλικής διέγερσης
18:33
Το Κίεβο ευχαριστεί τον Ίλον Μασκ: Το Starlink μπλοκάρει ρωσικά drones και αλλάζει τον πόλεμο
18:22
Πυρκαγιά σε υποσταθμό κοντά στα τρένα Θεσσαλονίκης - Διακόπηκε η κυκλοφορία στο τμήμα της Σίνδου
18:11