Λέρος: Συμβατή με την κατάθεση των παιδιών η έκθεση του ιατροδικαστή, δηλώνει ο δικηγόρος τους
Οι αρμόδιες δικαστικές Αρχές της Κω έχουν στα χέρια τους την έκθεση του ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσου, αναφορικά με την υπόθεση σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης των παιδιών από τους γονείς τους στη Λέρο.
Από τα αποτελέσματα της έκθεσης προκύπτουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.
Με αφορμή πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η έκθεση αναφέρει ότι δεν υπάρχει βιασμός των παιδιών, με δηλώσεις του ο συνήγορος των θυμάτων, Παναγιώτης Αβρίθης διευκρίνισε ότι η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, με ομόφωνες αποφάσεις εισαγγελέα και ανακρίτριας της Κω, πατέρας και μητέρα έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.
SPONSORED
CULTURE
Akylas μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision: «Το Σάββατο θα τους δείξουμε πώς γίνεται»
08:01
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΙ εντόπισε πάνω από 100 κρυμμένους εξωπλανήτες σε δεδομένα της NASA - Ίσως υπάρχουν χιλιάδες ακόμα
07:58
ΕΛΛΑΔΑ
«Παραλύει» το Δημόσιο λόγω της 24ης απεργίας της ΑΔΕΔΥ: Ποιοι συμμετέχουν - Στις 10.30 η συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος
07:55
ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ίσως τα παιδιά χρειάζονται λιγότερα «γιατί» και περισσότερες απαντήσεις
07:44
ΕΛΛΑΔΑ