ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 37χρονου: Βρέθηκε το πτώμα του θαμμένο σε αυλή σπιτιού

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 37χρονου: Βρέθηκε το πτώμα του θαμμένο σε αυλή σπιτιού
Φωτογραφία Αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Το πτώμα ενός 37χρονου άντρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο από την Προσοτσάνη Δράμας, εντοπίστηκε θαμμένο στην αυλή του σπιτιού φιλικών του προσώπων στην Αλιστράτη Σερρών.

Τα ίχνη του 37χρονου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη και οι δικοί του είχαν ξεκινήσει έναν αγώνα προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη χθες, όταν εντοπίστηκε το πτώμα του θαμμένο σε αυλή σπιτιού, στο οποίο, όπως έγινε γνωστό, μένουν δύο αδέλφια με τη μητέρα τους, ένας 37χρονος κι ένας 40χρονος, οι οποίοι είχαν επαφές και σχέσεις με τον νεκρό.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε επρόκειτο να συναντηθεί με τα δύο αδέλφια.

Η αστυνομία τούς είχε εξ αρχής βάλει στο «ραντάρ» της, με τους δύο να πέφτουν σε αντιφάσεις. Το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά έφτασαν στο σπίτι τους και ξεκίνησαν τις έρευνες, οι οποίες διακόπηκαν λόγω βροχής. Τελικά, το πτώμα εντοπίστηκε θαμμένο στην αυλή, σε 20 μόλις εκατοστά βάθος.

Οι δύο άνδρες έχουν προσαχθεί από τις Αρχές.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η γιαγιά του άτυχου άνδρα τού είχε δώσει το ποσό των 2.000 ευρώ για να πληρώσει μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τα ίχνη του όμως χάθηκαν και δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Silver Alert.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ