ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 13χρονης στην Άμφισσα: Παραδόθηκε o 34χρονος δράστης

Δολοφονία 13χρονης στην Άμφισσα: Παραδόθηκε o 34χρονος δράστης
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στις Αρχές παραδόθηκε ένας 34χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε την 13χρονη στην Άμφισσα, πριν από μερικές ημέρες.

Σημειώνεται πως το 13χρονο κορίτσι σκοτώθηκε όταν επιχειρηματίας της περιοχής της Άμφισσας άρχισε να πυροβολεί μέσα σε καταυλισμό Ρομά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει οι συγγενείς της ανήλικης, αφορμή για τον τσακωμό των Ρομά με τον επιχειρηματία ήταν η προτεραιότητα στο δρόμο μέσα στον καταυλισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης κρεοπωλείου κινούταν με το όχημά του μέσα στον καταυλισμό το απόγευμα της Δευτέρας (04/06), με κατεύθυνση το στάβλο του.

Ωστόσο, άτομα Ρομά ήταν στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα -όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι- να προκληθεί ένταση ανάμεσά τους, η οποία οδήγησε σε χειροδικίες. Ο επιχειρηματίας έφυγε από το σημείο, αλλά γύρισε πίσω με μία καραμπίνα.

Τότε άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το άτυχο κορίτσι στο κεφάλι, ενώ ακόμη ένας Ρομά τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Η 13χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της πόλης όπου μεταφέρθηκε άμεσα.

Προ ολίγων ημερών, η αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είναι υπάλληλος του καταζητούμενου επιχειρηματία που κατηγορείται για τη δολοφονία του κοριτσιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ