ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Η ιατροδικαστική εξέταση «καίει» τον 69χρονο – Κακοποιημένη η 7χρονη εγγονή του

Λαμία: Η ιατροδικαστική εξέταση «καίει» τον 69χρονο – Κακοποιημένη η 7χρονη εγγονή του
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Καίει» τον 69χρονο δικηγόρο από τη Λαμία η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία κατατέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην ανακρίτρια της πόλης και αποτυπώνει την κακοποίηση της επτάχρονης εγγονής του.

Ακόμη και οι δύο συγγενείς που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Λαμίας για να του συμπαρασταθούν, μόλις άκουσαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα έφυγαν, ενώ ο μέχρι τώρα συνήγορός του, Δημήτρης Κρούπης, παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του, δηλώνοντας: «Οι ηθικές αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση… ».

Έτσι, ο 69χρονος δικηγόρος περιμένει να απολογηθεί μόνος του ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται, ότι μία εκπαιδευτικός που άκουσε τα παράπονα της επτάχρονης κατήγγειλε την κακοποίηση στον διευθυντή του σχολείου, αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο έστειλε σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας.

Παράλληλα, αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείο, μεταφέροντας τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει. Στη συνέχεια, με εντολή της Εισαγγελίας συνελήφθη ο 69χρονος, ο οποίος αρνείτο πεισματικά τις σε βάρος του κατηγορίες.

Η επτάχρονη επιβεβαίωσε την κακοποίησή της και ενώπιον των αστυνομικών, παρουσία ψυχολόγου, και την απέδωσε στον 69χρονο παππού της.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr στην έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κορίτσι, «η οποία προήλθε στις 3 με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις...».

Με το βάρος των νέων αποκαλύψεων θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η προφυλάκιση του δικηγόρου ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τα τελικά αποτελέσματα από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που ζήτησε η Ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση, που ενήργησε και την εξέταση στα δύο παιδιά.

Ενώπιον του δικαστηρίου ο παππούς που φέρεται να ασελγούσε στα εγγόνια του

Για δεύτερη φορά πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης το κατώφλι των δικαστηρίων Λαμίας, ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος. Περνώντας την είσοδο είπε στους δημοσιογράφους: «Είμαι αθώος. Τριάντα χρόνια δικηγόρος στη Λαμία, ξέρουν ποιος είμαι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ