ΕΛΛΑΔΑ

Νέα σύλληψη φίλου Μαζιώτη για όσα βρέθηκαν στο διαμέρισμα της 23χρονης

Νέα σύλληψη φίλου Μαζιώτη για όσα βρέθηκαν στο διαμέρισμα της 23χρονης
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Πολύ γνωστό αντιεξουσιαστή, φίλο του αρχιτρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος μάλιστα είχε καταθέσει και στη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα, συνέλαβαν αργά χθες το βράδυ οι Αρχές ασφαλείας, ως τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που διέμενε η 23χρονη που συνελήφθη για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο οποίο βρέθηκαν όπλο, φυσίγγια, αλεξίσφαιρο και full face κουκούλες.

Ο Γ. Α. αποτελεί ένα από τα πιο βασικά μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, έχει πάρει μέρος σε πολλές ενέργειες εναντίον κτιρίων κυρίως αμερικανικών στόχων, ενώ η ομάδα του, το Σεπτέμβριο του 2016 είχε και πάλι κάνει παρέμβαση στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης με πανό και φειγ βολάν.

Μάλιστα, η 23χρονη είχε και τότε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί σε δικαστικές αρχές. Ο φίλος του Νίκου Μαζιώτη βρισκόταν σχεδόν σε κάθε δικαστήριο που αφορούσε τρομοκράτες ή αντιεξουσιαστές, ενώ δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση στους αστυνομικούς χθες για ποιο λόγο είχε στο σπίτι του το όπλο και τα φυσίγγια.

Η έρευνα πάντως των Αρχών δεν σταματά εδώ καθώς από το συγκεκριμένο διαμέρισμα, αλλά και από τα αντικείμενα που έχουν κατασχεθεί, έχουν ληφθεί αποτυπώματα και DNA και εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ