Νέα συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα
Κορυφώνονται σήμερα και αύριο Κυριακή, οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας της «Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», κατά της συμφωνίας Αθήνας–Σκοπίων για το ονοματολογικό.
Σήμερα, στις 16:00 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που στο Κοινοβούλιο θα διεξάγεται η συζήτηση και η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης, οι διαδηλωτές θα εκφράζουν την αντίθεσή τους στην υπογραφή της συμφωνίας με την πΓΔΜ.
Οι πολίτες αναμένεται να αρχίσουν να συγκεντρώνονται από νωρίς μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Αύριο Κυριακή -ημέρα υπογραφής της συμφωνίας στο Λαιμό Πρεσπών- έχει προγραμματιστεί για το πρωί συγκέντρωση στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας- Πισοδερίου.
PHOTO 1 / 8
Photo 1/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 2/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 3/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 4/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 5/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 6/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 7/8
Πηγή: CNN Greece
Photo 8/8
Πηγή: CNN Greece
ΑΠΟΨΕΙΣ
Η γυναίκα στη βιομηχανία και η ευθύνη της ηγεσίας
07:45
ΕΛΛΑΔΑ
Γονιμότητα, η επιστήμη και η ελευθερία να επιλέξεις το πότε
07:40
ΚΟΣΜΟΣ
«Αιχμαλωτίσαμε Αμερικανούς στρατιώτες» λέει το Ιράν - Διαψεύδουν κατηγορηματικά οι ΗΠΑ (vid)
07:40
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τράπεζες: «Διαγωνισμός» υψηλότερων αποδόσεων προς τους μετόχους - Στα 3,3 δισ. τα μερίσματα το 2025
07:37
ΚΟΣΜΟΣ