ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.950.933 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα
Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 11 έως και τις 17 Ιουνίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.950.933 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και τρεις τυχεροί παίκτες που κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας, στα παιχνίδια «Τύχη Βροχή», «Κέρδη Χ5» και Καρό της Τύχης».
Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς. Πρόσφατα προστέθηκε το νέο παιχνίδι «Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κέρδη», αξίας 2 ευρώ.
Το «Παγκόσμιο Κύπελλο στα Κέρδη» είναι το πρώτο ΣΚΡΑΤΣ με δεύτερη ευκαιρία, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που δεν έχουν κερδίσει κάποιο από τα έπαθλα του παιχνιδιού, να συμμετέχουν με το μη κερδισμένο τους δελτίο σε κλήρωση για ταξίδι στη χώρα που θα κατακτήσει το κύπελλο.
Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα / mini market, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.
SPONSORED
Πυρπόλησαν βαν σκοτώνοντας τέσσερις μετανάστες στην Ιταλία - Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το έγκλημα
22:07
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν ένα εκατ. ευρώ
22:06
Δολοφονία στην Καλαμάτα: Η 39χρονη δεν είχε ζητήσει βοήθεια διευκρινίζει η ΕΛ.ΑΣ.
22:05
Ρούμπιο: Υπό εξέταση η σύμβαση πώλησης όπλων στην Ταϊβάν ύψους 14 δισ. δολαρίων
21:58