Πάτρα: Ληστές άρπαξαν 42 άκοπα διαμάντια από σπίτι
Δεκάδες άκοπα διαμάντια, κοσμήματα και χρήματα κατηγορούνται πως αφαίρεσαν από το σπίτι μίας 60χρονης, στην Πάτρα, δύο άνδρες, ηλικίας 20 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες εισέβαλαν πριν από περίπου δέκα ημέρες στο σπίτι της 60χρονης και αφαίρεσαν ένα πουγκί, το οποίο περιείχε 42 άκοπα διαμάντια, κοσμήματα συνολικής αξίας 13.000 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.
Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δύο ανδρών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Σεισμός 7,8 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες: «Ο ισχυρότερος που έχουμε βιώσει» - Τουλάχιστον 5 νεκροί
07:28
ΚΟΣΜΟΣ
Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό της Νέας Υόρκης - Πέντε τραυματίες
07:24
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: Σε Φυσική, Ιστορία και Οικονομία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
07:15
ΚΟΣΜΟΣ
Εκρήξεις στην Τεχεράνη μετά την επίθεση στο Ισραήλ: Το Ιράν απειλεί με κλείσιμο του Μπαμπ ελ Μαντέμπ
07:08
ΕΛΛΑΔΑ