ΕΛΛΑΔΑ

Τι έδειξε η νεκροψία του 70χρονου που βρέθηκε θαμμένος σε λάκκο στα Χανιά

Τι έδειξε η νεκροψία του 70χρονου που βρέθηκε θαμμένος σε λάκκο στα Χανιά
ΕUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 70χρονου που βρέθηκε νεκρός θαμμένος σε λάκκο, χθες, μετά την απολογία των κατηγορουμένων.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το flashnews.gr, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Σταμάτη Μπελιβάνη ο θάνατος του 70χρονου οφείλεται σε κακώσεις σπλάχνων του θώρακος λόγω πλήξης με χόνδρους μακρύκανου κυνηγετικού πυροβόλου όπλου.

Ο 70χρονος πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στον θώρακα, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση διήρκεσε αρκετές ώρες, καθώς τα σκάγια είχαν το ίδιο χρώμα και μέγεθος με τα χαλίκια κάτω από τα οποία θάφτηκε ο 70χρονος, οπότε και έπρεπε να πραγματοποιηθούν πλύσεις για να βγει πόρισμα. Επιπλέον, η σωρός ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν την Τρίτη δύο αδέλφια, 39 και 44 χρόνων οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν αργά χθες το μεσημέρι την προφυλάκιση του 44χρονου, μετά την απολογία του, ενώ ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όπως δήλωσε μιλώντας για την υπόθεση, ο διοικητής της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων ΠαρασκευάςΧινόπουλος η σορός του 70χρονου βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι, σε βάθος έξι μέτρων και το αυτοκίνητο σε βάθος πέντε μέτρων. Για επαγγελματικόχειρισμό στην εξιχνίαση της υπόθεσης εκ μέρους του προσωπικού της υποδιεύθυνσης ασφαλείας που την χειρίσθηκε έκανε λόγο ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Γιώργος Λιμπινάκης.

Το αυτοκίνητο του θύματος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, ενώ αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε ο 70χρονος, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Κρήτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ