Δόκιμος αξιωματικός έκλεψε όπλο από στρατιωτικό φυλάκιο
Ένα περίεργο περιστατικό απασχολεί τις τελευταίες ώρες το Γενικό Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), καθώς ένας δόκιμος έφεδρος αξιωματικός (ΔΕΑ) κατηγορείται για την κλοπή τυφεκίου από στρατιωτικό φυλάκιο στο Καστελόριζο.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 22χρονος δόκιμος που υπηρετεί σε φυλάκιο στο Καστελόριζο, κατάφερε να φύγει από την μονάδα του έχοντας προηγουμένως καταφέρει να κλέψει ένα πολεμικό τυφέκιο G3.
Ο δόκιμος αξιωματικός χρησιμοποίησε ένα καπέλο (τύπου τζόκεϊ), προκειμένου να «τυφλώσει» μια από τις κάμερες ασφαλείας. Το «κρέμασε» πάνω στην κάμερα κι έλυσε σε κομμάτια το G3, το οποίο έβαλε μέσα στον σάκο του.
Ο ΔΕΑ έφυγε με ολιγοήμερη άδεια και κατάφερε να μπει στο πλοίο της γραμμής και να φτάσει στον προορισμό του, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Ωστόσο, μετά από έρευνα, άνδρες της Στρατονομίας τον συνέλαβαν στην Βέροια και ήδη τον έχουν μεταφέρει στο Καστελόριζο, όπου έχει μεταβεί και Εισαγγελέας.
Οι Αρχές εξετάζουν τι είχε σκοπό να κάνει ο 22χρονος με το πολεμικό όπλο.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός
06:30
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την τελευταία Κυριακή (28/12) του χρόνου
05:00
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00