Έσκασε φιάλη οξυγόνου στο νοσοκομείο Ρίου - Σοβαρά τραυματισμένος ένας υπάλληλος
Ένα σοβαρό ατύχημα με θύμα έναν εργαζόμενο σημειώθηκε το Σάββατο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου.
Στο νοσοκομείο ακούστηκε ξαφνικά ένας δυνατός θόρυβος που σήμανε συναγερμό. Αιτία, όπως διαπιστώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, ήταν η έκρηξη μιας φιάλης οξυγόνου την οποία προσπαθούσε να τοποθετήσει υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου σε ένα από τα τμήματά του.
Η φιάλη έσκασε στα χέρια του υπαλλήλου τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Αυτή τη στιγμή ο τραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, θα χειρουργηθεί αφού πρώτα μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου θα υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις αποκατάστασης.
Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν άγνωστα.
ΚΟΣΜΟΣ
Στοιχηματική απάτη στη Γαλλία: Πώς με ένα πιστολάκι μαλλιών έβγαλαν 17.000 ευρώ «πειράζοντας» μετεωρολογικά δεδομένα
13:44
ΚΟΣΜΟΣ
Η ΕΕ προετοιμάζει «σχέδιο» για ρήτρα αμοιβαίας βοήθειας εν μέσω ανησυχιών για τη στάση Τραμπ
13:43
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για άνδρα που έπεσε σε φρεάτιο στο κέντρο της Λάρισας
13:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σχοινάς: Όσοι διαμαρτύρονται για την ευρωπαϊκή Εισαγγελία, είναι σαν να διαμαρτύρονται για τον καιρό (vid)
13:26
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ