Κρήτη: Νεκρό 6χρονο αγοράκι
Ένα 6χρονο παιδάκι έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
Νωρίτερα, οι γονείς του παιδιού το είχαν μεταφέρει με σπασμούς σε ιδιώτη παιδίατρο της περιοχής, ο οποίος έκρινε κρίσιμη την κατάσταση του και τους συμβούλευσε να το μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο.
Το 6χρονο παιδί, που σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, έφτασε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, το παιδί τελικά δεν τα κατάφερε.
Για τα ακριβή αίτια του θανάτου θα δώσει απαντήσεις η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.
CULTURE
Η γάτα που «πολέμησε» τον Μουσολίνι: Οι αδελφές Wulz και η φωτογραφία ως πράξη ελευθερίας
08:30
ΚΟΣΜΟΣ
Κύπρος: Πώς βρήκε τραγικό θάνατο ο 76χρονος γνωστός επιχειρηματίας - Συντρίμμια το σκάφος στα βράχια
08:14
ΚΟΣΜΟΣ
Θλιβερός απολογισμός στο Νεπάλ: Τουλάχιστον 750 νεκροί, 3.000 αγνοούμενοι - Φόβοι για νέες πλημμύρες
08:09
ΚΟΣΜΟΣ
Βράχος ξεχασμένος για 30 χρόνια σε ιαπωνικό μουσείο έκρυβε τα οστά προϊστορικού θαλάσσιου τέρατος
08:00
ΚΟΣΜΟΣ