Ενέδρα θανάτου σε 63χρονο σε χωριό του Ρεθύμνου
Ένας 63χρονος έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι στο χωριό Άνω Μέρος του Αμαρίου στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι ένας άνδρας 24 ετών, ο οποίος και αναζητείται από τις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν όταν ο 24χρονος έστησε ενέδρα στον 63χρονο σε σημείο λίγο έξω από το χωριό και μόλις τον είδε στο αυτοκίνητό του τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή δεδομένης και της έντασης μεταξύ των δύο οικογενειών, που διατηρείται εδώ και χρόνια.
Οι Αρχές, αυτή την ώρα, έχουν ρίξει βάρος στην ανάκριση ενός αλλοδαπού εργάτη ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε και ο ίδιος ελαφρά και είναι ο βασικός μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 63χρονου.
Πετρέλαιο: Το Brent έπεσε κάτω από τα 75 δολάρια για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
15:51
Trafficking: 881 θύματα εμπορίας ανθρώπων στην Ελλάδα το 2025 - Τα 108 παιδιά
15:49
Μύκονος: Επιχείρηση του ελληνικού FBI για εξάρθρωση οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών - 5 συλλήψεις
15:42
Σπάνιο λυχνάρι από τη βυζαντινή Συρία αποκαλύπτει τον συμβολισμό του φωτός στον πρώιμο χριστιανισμό
15:42