ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια συμπλοκή με έναν σοβαρά τραυματία στη Βάρκιζα

Άγρια συμπλοκή με έναν σοβαρά τραυματία στη Βάρκιζα

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στην είσοδο που βρίσκεται το πάρκινγκ πολύ γνωστής πλαζ στην περιοχή της Βάρκιζας.

Μια ομάδα περίπου 20 ατόμων άρχισε να γρονθοκοπεί ο ένας τον άλλον, ενώ κάποιοι είχαν μαζί τους και μαχαίρια.

Οι κάτοικοι της περιοχής που εκείνη την ώρα ήταν σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά που βρίσκονταν στο σημείο ειδοποίησαν την αστυνομία και αμέσως έφτασαν δύο ομάδες ΔΙΑΣ που λίγο αργότερα κατάφεραν να σταματήσουν τις συμπλοκές.

Όμως, ήδη, ένας αλλοδαπός είχε τραυματιστεί σοβαρά καθώς δέχτηκε τέσσερις μαχαιριές. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ απέκλεισαν τον χώρο και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Επειδή όμως η ώρα περνούσε, ένας από τους αστυνομικούς έδωσε τις πρώτες βοήθειες, κυρίως σταματώντας την αιμορραγία, η οποία θα μπορούσε να αποβεί και μοιραία για τον τραυματισμένο αλλοδαπό.

IMG 1585

Λίγη ώρα αργότερα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Λαϊκό νοσοκομείο τον τραυματία.

IMG 1586

Οι υπόλοιποι αλλοδαποί που πήραν μέρος στη συμπλοκή, κατάφεραν να εξαφανιστούν ενώ οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομα τα οποία έχουν συχνή και παράνομη δραστηριότητα στην περιοχή κυρίως με στόχο να σπάνε αυτοκίνητα τα οποία σταθμεύουν στο συγκεκριμένο σημείο και να αρπάζουν ό,τι βρουν.

Ο τραυματίας αλλοδαπός πάντως κρατά κλειστό το στόμα του και αρνείται να δώσει περισσότερα στοιχεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ