ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2018: Σπάνια πρωτιά - Η μαθήτρια με το απόλυτο «άριστα» στα Αρχαία

Πανελλαδικές 2018: Σπάνια πρωτιά - Η μαθήτρια με το απόλυτο «άριστα» στα Αρχαία
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

H μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ Λαμίας, Αρετίνα Στεφανή κατόρθωσε το… ακατόρθωτο: Βαθμολογήθηκε με 100 από τον Α΄ βαθμολογητή και 98 από το Β΄ βαθμολογητή, στο ιδιαίτερα απαιτητικό μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών κατεύθυνσης που έχει τον υψηλότερο συντελεστή στη θεωρητική κατεύθυνση.

Πώς, όμως, κατακτά κανείς αυτήν την κορυφή; Όπως δηλώνει στο Lamiareport.gr, «με τη βοήθεια του Θεού, με πίστη και πολλή- πολλή δουλειά από την Α΄ Λυκείου αλλά και με ψύχραιμη αντιμετώπιση της διαδικασίας των εξετάσεων μπορεί ένας μαθητής να αγγίξει το άριστα».

Και συμπληρώνει: «οι εξετάσεις δεν είναι survivor, είναι μάχη που «κερδίζεται» μόνο όταν δοθεί, πιστεύω στη δύναμη της ομάδας, στην ψυχή και την αύρα των ανθρώπων που αργά αλλά μεθοδικά μας οδηγούσαν στην κορυφή».

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2018: Επτά συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια λέει: «Θα ήθελα να σπουδάσω για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, για να δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να βιώσει νέες εμπειρίες. Η τελική επιλογή θα είναι ανάμεσα στη Νομική και την Ψυχολογία».

Η ίδια ευχαρίστησε τους καθηγητές του 6ου Λυκείου Λαμίας και τους φιλολόγους στο φροντιστήριό της, για την ψυχολογική και γνωστική υποστήριξη που της παρείχαν.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ