Το τελευταίο «αντίο» στην ηθοποιό Τζέσυ Παπουτσή
Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες είπαν το τελευταίο «αντίο» το μεσημέρι της Τρίτης στην αγαπημένη ηθοποιό Τζέσυ Παπουτσή.
Η ηθοποιός, είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Συντετριμμένοι έφτασαν στο νεκροταφείο ο γιος της, Γιώργος Καληώρας, τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό, Θάνο Καληώρα καθώς και ο σύζυγός της Γιάννης Μανιός.
Παράλληλα, πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο νεκροταφείο της Νίκαιας προκειμένου να δώσουν το τελευταίο χειροκρότημα στην ταλαντούχα ηθοποιό.
Ανάμεσά τους, ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου, η Μαίρη Χρονοπούλου, η Άντζελα Δημητρίου, η Ελένη Φιλίνη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Άννα Φόνσου, η Μιμή Ντενίση, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, η Νόρα Κατσέλη και πολλοί ακόμη.
SPONSORED
Εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ: «Δεν έχουμε απαντήσει ακόμα στις ΗΠΑ»
20:40
Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Γκιώνης
20:31
Financial Times: Ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικών συνομιλιών της ΕΕ με τον Πούτιν
20:22
Μπόνι Τάιλερ: Σε τεχνητό κώμα η θρυλική τραγουδίστρια μετά από ξαφνική επιδείνωση της υγείας της
20:14