Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κατοχή Μεσολογγίου
Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον λόφο του Τρίκαρδου στην περιοχή της Κατοχής Μεσολογγίου, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Οινιαδών.
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας Αιτωλοακαρνανίας, Ιωάννης Τέγας, «χάρις στην άμεση επέμβαση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων πυρόσβεσης, η φωτιά δεν απείλησε το αρχαίο θέατρο των Οινιαδών».
Στο σημείο πάντως εξακολουθούν να επιχειρούν 18 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
ΚΟΣΜΟΣ
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: «Αν βρούμε φυσικό αέριο αλλάζουν τα πάντα» - Οι σχέσεις με ΗΠΑ, η Τουρκία και το SAFE
17:03
ΕΛΛΑΔΑ