ΕΛΛΑΔΑ

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2018 - 2019: Μέχρι πότε ισχύει η παράταση για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2018 - 2019: Μέχρι πότε ισχύει η παράταση για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις
EUROKINISSI // ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η ΕΕΤΑΑ αποφάσισε την παράταση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής - δηλώσεων στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2018-2019 έως την 6η Ιουλίου 2018.

Κατόπιν τούτου, τροποποιούνται οι παράγραφοι 1 έως 4 του άρθρου 5.2. (Υποβολή «Αίτηση συμμετοχής -Δήλωση» - Όροι συμμετοχής) της με αρ. πρωτ. 5180/16.6.2018 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ως εξής:

Όροι συμμετοχής

1. Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο χρονικό διάστημα από 14/6/2018 έως 3/7/2018 στη Διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 3/7/2018 και ώρα 24:00, βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου, που δίνεται αυτόματα.

2. Τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης πρέπει να αποσταλούν κατά το χρονικό διάστημα από 14/6/2018 έως 3/7/2018 σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier). Ο κάθε σφραγισμένος φάκελος περιλαμβάνει μια μόνον αίτηση μαζί με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά.

Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ορίζεται η 3/7/2018 και ώρα 24:00, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier). Προσοχή: • Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία 3/7/2018 και ώρα 24.00 δεν θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά

• Αιτήσεις συνοδευόμενες από τα δικαιολογητικά, που θα αποσταλούν μετά την παραπάνω ημερομηνία (3/7/2018 και ώρα 24.00) θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δεν θα αξιολογούνται.
• Φάκελοι με δικαιολογητικά, που θα κατατεθούν μετά την ημερομηνία και ώρα υποβολής, όπως ορίζεται ανωτέρω δεν λαμβάνονται υπόψη.

3. Κάθε ωφελούμενος/νη μπορεί να υποβάλει μια και μοναδική αίτηση. Η ΕΕΤΑΑ θα αντλήσει στοιχεία που αφορούν στα συνολικά εισοδήματα, βάσει εκκαθαριστικού από την ΑΑΔΕ με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της ΕΕΤΑΑ Στην περίπτωση κατά την οποία στο εκκαθαριστικό σημείωμα δεν περιλαμβάνονται και τα εισοδήματα του συζύγου ή του συντρόφου, τότε θα πρέπει να αποστέλλεται και το εκκαθαριστικό αυτό ή να δίνεται ο ΑΦΜ, ώστε να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων.

  1. Στη συνέχεια η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια (υποβολή έντασης, ενημέρωση για την πορεία της αίτησης/ένστασης, λήψη voucher, συμπλήρωση Ερωτηματολογίου Εισόδου/Εξόδου) θα γίνεται με την χρήση του προσωπικού ΑΦΜ της αιτούσας και του ειδικού κωδικού που θα δίνεται στην αιτούσα από την ΕΕΤΑΑ.
  2. Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, ο/η ωφελούμενος/νη θα πρέπει να καταθέσει, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία δηλαδή μέχρι την 3/7/2018 και ώρα 24:00 σε ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο, όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την επαγγελματική, οικονομική, οικογενειακή κατάσταση μαζί με το αντίγραφο της αίτησης, που θα εκτυπώσει όταν ολοκληρώσει την ηλεκτρονική υποβολή».

Β. Όπου στην ανωτέρω Πρόσκληση εμφανίζεται ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης Αιτήσεων Συμμετοχής η 3.7.2018 τροποποιείται σε 6.7.2018.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ