Δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Σπίνα Χανίων - Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Μυλοπόταμο
Συνεχίζει να καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο χωριό Σπίνα Χανίων, ενώ το πύρινο μέτωπο στον Μυλοπόταμο έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
Η φωτιά στην Σπίνα ξέσπασε το μεσημέρι καίγοντας κυρίως χορτολιβαδική καθώς και δασική έκταση. Πλέον καίει σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή, η οποία βρίσκεται μακριά από κατοικίες.
Στο σημείο επιχειρούν κατάσβεση 15 οχήματα με 32 πυροσβέστες, 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος επιχειρεί ένα ελικόπτερο.
Η φωτιά αρχικά ξέσπασε κοντά σε μικρό οικισμό, από τους κατοίκους του οποίου ζητήθηκε για προληπτικούς λόγους να μεταφερθούν σε άλλο σημείο.
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Μυλοπόταμο
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το πύρινο μέτωπο στον Μυλοπόταμο της Κρήτης έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο από τη 01:00 τα ξημερώματα.
Η φωτιά στην εν λόγω περιοχή ξέσπασε περίπου στις 18:00 της Τετάρτης και δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή.
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00