ΕΛΛΑΔΑ

Ποιον γνωστό κακοποιό αναζητούν οι Αρχές για τη συμπλοκή στα Εξάρχεια

Ποιον γνωστό κακοποιό αναζητούν οι Αρχές για τη συμπλοκή στα Εξάρχεια
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Πανευρωπαϊκή δράση κυρίως σε Ιταλία και Ισπανία φαίνεται να έχει ένας από τους Αλβανούς κακοποιούς που πήρε μέρος στη συμπλοκή χθες στην περιοχή των Εξαρχείων και κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή.

Πρόκειται για έναν 37χρονο ο οποίος είχε συλληφθεί το 2007 για την απαγωγή μεγαλοεπιχειρηματία, τον οποίον είχε κρατήσει όμηρο και είχε ζητήσει λύτρα 500.000 ευρώ, ενώ είχε αποκαλυφθεί ότι και το 2005 είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία στο Κιάτο.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συμπλοκής στα Εξάρχεια, ένας από τους τρεις Αλβανούς συλληφθέντες, στη θέα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησε να κρύψει μέσα σε ένα κατάστημα ένα τσαντάκι μέσης. Οι αστυνομικοί όμως, το είδαν και όταν το άνοιξαν βρήκαν μέσα ένα πιστόλι, αλλά και το διαβατήριο του 37χρονου.

Οι Αρχές Ασφαλείας κάνουν λόγο για ένα πολύ σκληρό κακοποιό ο οποίος είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης που ασχολείται με εκβιασμούς και κατά παραγγελία δολοφονίες.

Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των άλλων τριών συλληφθέντων Αλβανών εντοπίστηκαν φυσίγγια, ένας γεμιστήρας και σπρέι πιπεριού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ