Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Δικογραφία για ιστότοπους παράνομου στοιχηματισμού
Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για δύο ιστότοπους που παρείχαν παράνομα υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, μέσω διαδικτύου και κυρίως στοιχηματισμού σε αγώνες του Μουντιάλ.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που πραγματοποιεί εντατικές δράσεις για την καταπολέμηση της διενέργειας του παράνομου στοιχηματισμού και των τυχερών παιχνιδιών, μέσω διαδικτύου, λόγω και της διεξαγωγής του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018, εντόπισε τους δύο ιστότοπους και ταυτοποίησε τις χώρες αδειοδότησης των εταιρειών που λειτουργούσαν οι ιστοσελίδες στο εξωτερικό.
Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι δύο συγκεκριμένοι ιστότοποι μπήκαν στη «μαύρη λίστα» των μη αδειοδοτημένων παρόχων τυχερών παιχνιδιών.
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47