Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου
Στις γειτονιές του Πειραιά επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη, εξαφανίστηκε πριν από μια εβδομάδα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star υπάρχουν ανώνυμες καταγγελίες ατόμων που υποστηρίζουν ότι έχουν δει τον 23χρονο στρατιώτη να κυκλοφορεί στην περιοχή.
Υπενθυμίζεται ότι όπως έδειξαν οι κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» ο νεαρός φαντάρος έως τις 05:30 τα ξημερώματα ήταν στο κατάστρωμα του πλοίου.
Mάλιστα, όπως είπαν στο ίδιο κανάλι φίλοι του 23χρονου από τη Χαλκίδα, το τελευταίο διάστημα ήταν «πιο μαζεμένος, πιο τρομαγμένος» και ισχυρίζονται ότι κάτι τον απασχολούσε.
«Μπλέκονται πάρα πολλά πράγματα, ένας τσαμπουκάς στο πλοίο όπου το κατάθεσε ένα ζευγάρι, ήταν περίεργα άτομα αυτά, από Λιόσια και Μενίδι. Μπορεί να έχει κρυφτεί στο πλήθος…» υποστήριξε φίλος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
«Δε μιλούσε, δεν τα έλεγε, δεν τα έβγαζε, ήταν από τα παλικαράκια που ήθελε μόνος του να λύνει τα προβλήματα του» υποστηρίζει ο πατέρας του.
Το Λιμενικό πάντως, «χτενίζει» τη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση μιάμισης ώρας από τον Πειραιά, καθώς προς το παρόν όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.
Η Ουκρανία «καταρρέει εκ των έσω», τονίζει το Κρεμλίνο μετά τις δηλώσεις Φεντόροφ για τον πόλεμο
13:46
Το Κίεβο τίμησε με το κορυφαίο παράσημo τον Ίλον Μασκ - Για την άδεια χρήσης του Starlink
13:38
Το μοναδικό χάρισμα της Ντόλι Πάρτον: Ένωνε τους Αμερικανούς - Γιατί δεν ασχολήθηκε με την πολιτική
13:27
ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα αντιπρόεδρος της Βουλής στη θέση της Γεροβασίλη - «Δεν χρειάζονται διαπιστευτήρια»
13:22