ΕΛΛΑΔΑ

Μεθυσμένος τουρίστας στη Ζάκυνθο επιχείρησε να κλέψει ασθενοφόρο

Μεθυσμένος τουρίστας στη Ζάκυνθο επιχείρησε να κλέψει ασθενοφόρο
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Να κλέψει ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επιχείρησε ένας μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας στη Ζάκυνθο. Ο τουρίστας προκάλεσε φθορές στο νοσοκομείο και χτύπησε γιατρό.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, ο ίδιος, αφού προκάλεσε ζημιές σε χώρο του νοσοκομείου, κινήθηκε απειλητικά προς τους εργαζόμενους (γιατρούς, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς) και αποπειράθηκε να κλέψει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο οποίο προκάλεσε επίσης αρκετές ζημιές.

Ακινητοποιήθηκε με δυσκολία από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τον μοναδικό υπάλληλο ιδιωτικής ασφάλειας και στη συνέχεια συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού πρώτα είχε καταφέρει να χτυπήσει ειδικευόμενη ιατρό.

Όπως επισημαίνει το imerazante.gr, αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό με τουρίστες που προκαλούν αναστάτωση, όταν βρίσκονται σε κατάσταση μέθης.

Σε ένα άλλο περιστατικό, ένας άλλος Βρετανός τουρίστας διακομίστηκε από την αστυνομία στο νοσοκομείο, αλλά μετά την αποχώρησή τους, απειλούσε τους εργαζόμενους (γιατρούς και νοσηλευτές), χτύπησε τραυματιοφορέα, προσπάθησε να προβεί σε βανδαλισμούς στο κτίριο, αναστάτωσε νοσηλευόμενους στην Παθολογική κλινική που ανέβηκε, χτυπούσε το κεφάλι του στο πάτωμα και όποιος τον πλησίαζε γινόταν επιθετικός μέχρι τελικά να συλληφθεί από την Αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ