Συνελήφθη 22χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου
Ένας 22χρονος συνελήφθη, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε περιοχή της Αττικής, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.
Σημειώνεται, ότι προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού N.C.M.E.C. (National Center for Missing and Exploited Children), που εδρεύει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκε στην Ελλάδα χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος, μέσω υπηρεσιών ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, κατείχε και είχε πρόσφορα προς διαμοιρασμό αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, μία κάρτα sim και μία μνήμης, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.
Αχαΐα: Απειλούσε αστυνομικούς μέσα από βίντεο που ανέβαζε στα Social Media – Συνελήφθη με σιδηρολοστό και αλυσοπρίονο
12:03
Unesco: Σχεδόν 6 στις 10 χώρες παγκοσμίως απαγορεύουν τη χρήση κινητών τηλεφώνων στα σχολεία
11:48
Μητσοτάκης από Σύνοδο: Αναγκαία η ενεργοποίηση της ρήτρας για αμοιβαία συνδρομή της ΕΕ
11:38
«Φωτιά» πήραν τα καύσιμα: Σε υψηλό 3ετίας το φυσικό αέριο - Έφτασε τα 117 δολάρια το πετρέλαιο
11:33