Ταλαιπωρία για επιβάτες στις Σπέτσες - Ακινητοποιήθηκε το Flying Cat 3
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σπετσών, το μεσημέρι της Κυριακής, ότι το σκάφος FLYING CAT 3, το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι Σπετσών προς τολιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεσους λιμένες προσέγγισης την Ύδρα και τον Πόρο, παρουσίασε βλάβη στη διανομή ηλεκτρικού φορτίου του πλοίου.
Επί του πλοίου μετέβη Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων της Λιμενικής Αρχής Σπετσών το οποίο κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης, διαπίστωσε ότι οι δύο ηλεκτρομηχανές δεν δύναται να αναλάβουν το ηλεκτρικό φορτίο του πλοίου.
Από το Λιμεναρχείο Σπετσών που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του FLYING CAT 3 μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
SPONSORED
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 10,3 εκατ. ευρώ
22:09
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 87 εκατομμύρια ευρώ
22:06
Eurovision 2026: Παλαιστινιακή σημαία υψώθηκε στην πρόβα του Ισραήλ - Πορεία στη Βιέννη (vid)
22:01
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο αθλητικογράφος Ηρακλής Κοτζιάς (pic)
21:57