Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος για την υπόθεση του 15χρονου μαθητή ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Αργυρούπολη, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Οι λόγοι που οδήγησαν το 15χρονο που μόλις τελείωσε την Α΄ Λυκείου, να δώσει τέλος στη ζωή του, φαίνεται ότι συνδέονται με το bullying που δεχόταν στο σχολείο, από έξι συμμαθητές τους, τους οποίους κατονομάζει, σε σημείωμα που άφησε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους".
Ο κ. Ζαγοραίος ανέθεσε τη διενέργεια της έρευνας στην εισαγγελέα ανηλίκων η οποία αναμένεται να αρχίσει την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να χυθεί φως στους λόγους που οδήγησαν στην αυτοχειρία το 15χρονο παιδί, καταλογίζοντας τυχόν ποινικές ευθύνες.
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο διάσημος θηλυκός χιμπατζής «θαύμα» της Ιαπωνίας (pics)
18:08
Πάτρα: Νεκρός 50χρονος με τραύμα από μαχαίρι - Είχε απειλήσει ότι θα αυτοκτονήσει
17:59
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 15/1 Λένια Ζαφειροπούλου-Θοδωρής Τζοβανάκης
17:52
Χατζηδάκης: Στόχος να παραδοθεί μέσα στο 2027 το Παιδιατρικό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη
17:50