Τσοχατζόπουλος: Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση, αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Ο πρώην υπουργός κατηγορείται για μια ακόμη μίζα ύψους 773.989,20 ελβετικών φράγκων. Το «δώρο», φέρεται να «επενδύθηκε» σε ένα ασφαλιστήριο ζωής στην Ελβετία και να αποτελεί μέρος των εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.
Ο Α. Τσοχατζόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το εν λόγω συμβόλαιο το οποίο φαινόταν να είναι στο όνομα του Νίκου Ζήγρα.
Ο εξάδελφός του ωστόσο στην δική του απολογία «έδειξε» τον πρώην υπουργό και τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, κατηγορούμενη και αυτή στην εν λόγω υπόθεση, η οποία φέρεται να εισέπραττε τις ετήσιες αποδόσεις του συμβολαίου.
Ταϊβάν: Ένας νεκρός και πάνω από 500 τραυματίες από τον τυφώνα Τσάμπι - Χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
08:44
ΗΠΑ-Ιράν: «Φουντώνουν» τα σενάρια για νέα πλήγματα μετά τις ενδιάμεσες εκλογές - Τι λένε οι αναλυτές
08:31
Σουηδική μελέτη 47 ετών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία το σώμα αρχίζει να χάνει τη δύναμή του
08:30
Βρούτσης για Basketgate: Από Τρίτη θα τοποθετηθώ - Δεν μπορώ να επιβάλω, μπορώ να υποδείξω
08:29