Τσοχατζόπουλος: Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση, αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Ο πρώην υπουργός κατηγορείται για μια ακόμη μίζα ύψους 773.989,20 ελβετικών φράγκων. Το «δώρο», φέρεται να «επενδύθηκε» σε ένα ασφαλιστήριο ζωής στην Ελβετία και να αποτελεί μέρος των εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.
Ο Α. Τσοχατζόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το εν λόγω συμβόλαιο το οποίο φαινόταν να είναι στο όνομα του Νίκου Ζήγρα.
Ο εξάδελφός του ωστόσο στην δική του απολογία «έδειξε» τον πρώην υπουργό και τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, κατηγορούμενη και αυτή στην εν λόγω υπόθεση, η οποία φέρεται να εισέπραττε τις ετήσιες αποδόσεις του συμβολαίου.
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι το Πεντάγωνο τού παρουσίασε σχέδιο για κλιμάκωση του πολέμου κατά του Ιράν
23:27
Νεκρός σε αεροπορική επιδρομή μέλος της Χαμάς που συμμετείχε στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 2023
23:15
Ο «βρικόλακας» του Νιου Φόρεστ - Οι περίεργες τελετουργίες και τα νεκρά ζώα σε εκκλησίες
23:03
Copernicus: Πάνω από 7.000 στρέμματα κάηκαν στην πυρκαγιά της Αιγιαλείας
22:51