Νέο «χτύπημα» της ΕΛ.ΑΣ. στο λαθρεμπόριο καπνού
Επιχείρηση λαθραίων τσιγάρων είχε στήσει ένας αλλοδαπός στο κέντρο της Αθήνας.
Σε αποθήκη, μέσα σε πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα, έκρυβε τα εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων και από εκεί τα μετέφερε σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, που πουλούν λαθραίο καπνό.
Χθες το απόγευμα, όμως, την περιέργεια της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσε στην περιοχή κέντρισε ένας άνδρας ο οποίος έβγαινε από μια πολυκατοικία κρατώντας ένα χαρτόκουτο.
Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι κουβαλούσε τα λαθραία πακέτα. Αμέσως μετά εντόπισαν και την αποθήκη στην οποία υπήρχαν πάνω από 4500 πακέτα τσιγάρα και πάνω από 100 πακέτα καπνού, όλα χωρίς την απαραίτητη ταινία πάνω τους.
PHOTO 1 / 3
ΚΟΣΜΟΣ
Έκρηξη ηφαιστείου Fuego: «Τέλος συναγερμού» στη Γουατεμάλα - Πίσω στα σπίτια τους οι κάτοικοι
15:50
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανικά ΜΜΕ:Το ουκρανικό αεροσκάφος κοντά στο οποίο βρέθηκε drone με εκρηκτικά μετέφερε πυρομαχικά
15:45
ΕΛΛΑΔΑ
Οι έξι εβδομάδες του καλοκαιριού με τις μεγαλύτερες πυρκαγιές από το 2007 έως σήμερα
15:42
CULTURE
Λονδίνο: Αποσύρθηκε η αφίσα της νέας ταινίας «Η Μούμια» επειδή κρίθηκε τρομακτική για παιδιά
15:40
ΔΙΕΘΝΗ