Αυτοκτόνησε 22χρονος στα Χανιά
Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν το πρωί οι λουόμενοι στο Κουμ Καπί των Χανίων, όταν είδαν το άψυχο σώμα ενός νεαρού άνδρα να κείτεται στην παραλία, κάτω από το παρκάκι της Βίλας Κούνδουρου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 22χρονο αλλοδαπό ο οποίος φέρεται να έχει βάλει τέλος στη ζωή του, βουτώντας στο κενό.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ιατροδικαστής ενώ τα μακροσκοπικά στοιχεία από το σημείο της τραγωδίας, δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Flashnews.gr πως όλα δείχνουν να πρόκειται για αυτοχειρία, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση και οι έρευνες των αστυνομικών της ασφάλειας Χανίων θα ρίξουν φως στις συνθήκες του θανάτου του νεαρού.
ΚΟΣΜΟΣ
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49
ΚΟΣΜΟΣ
Παραιτήθηκαν ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Συνήγορος του Πολίτη στη Βενεζουέλα
23:44
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Η ηθοποιός Ιζαμπέλ Ατζανί δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για φοροδιαφυγή
23:40
ΚΟΣΜΟΣ