ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Στη φυλακή 35χρονος που έριξε βενζίνη στο πρόσωπο 20χρονης

Βόλος: Στη φυλακή 35χρονος που έριξε βενζίνη στο πρόσωπο 20χρονης
EUROKINISSI

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οδηγήθηκε την Παρασκευή για να δικαστεί ο 35χρονος που «έλουσε» με βενζίνη 20χρονη.

Ο 35χρονος που τριγυρνούσε στους δρόμους με ένα μπουκάλι βενζίνη, συνάντησε τυχαία σε δρόμο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας μία 20χρονη κοπέλα και την περιέλουσε με τη βενζίνη.

Ο δράστης, όπως αναφέρει το taxydromos.gr, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο ίδιος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι λαμβάνει χάπια, καθώς ακολουθεί μία αγωγή. Τόνισε ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου που τον συνέλαβε και είπε ότι είναι άστεγος και κοιμάται σε ένα βαγόνι.

«Έχυσε βενζίνη στο πρόσωπο και μετά δεν μπορούσα να δω καλά», είπε εξεταζόμενη στο δικαστήριο η 20χρονη, που έπεσε θύμα της επίθεσης. Η ίδια επισήμανε ότι η όρασή της επανήλθε αφού έβαλε σταγόνες σύμφωνα με οδηγίες γιατρού.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 40 μηνών. Μάλιστα, το Αυτόφωρο δεν αναγνώρισε τη δυνατότητα στον κατηγορούμενο η ποινή του να έχει αναστολή ή να μπορεί να ασκήσει έφεση, καθώς είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ