ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr.

Αυτός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr.
INTRALOT

Νεκρός εντοπίστηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, ο 34χρονος ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη.

O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010. Υπήρξε B' αντιπρόεδρός της.

Από το 2010 ήταν Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 ήταν Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

Σε ανακοίνωσή του για το θάνατο του επιχειρήματία, το Ίδρυμα Κόκκαλη ανέφερε: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ