Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη
Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η Βίκυ Σταμάτη, η οποία είναι κατηγορούμενη για σκέλος της υπόθεσης με τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας κατά της διαφθοράς περίπου μια ώρα και απολογούμενη αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση.
Κατά την έξοδο της από τα δικαστήρια η Βίκυ Σταμάτη δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.
«Δεν κάνω δηλώσεις στο δρόμο», είπε χαρακτηριστικά ενώ ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης μίλησε για δικαίωση.
Ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και για ανίερη σύμπραξη ατόμων με δικαστικές αρχές του εξωτερικού και δικηγόρους.
«Οι σατανάδες τρώνε λεφτά» ανέφερε και προσέθεσε ότι τις επόμενες ημέρες η Βίκυ Σταμάτη θα προσκομίσει στη δικαιοσύνη περισσότερα στοιχεία.
Μάλιστα, αναφερόμενος στην δικαστική περιπέτεια της συζύγου του πρώην υπουργού μίλησε για ανθρώπινο δράμα και ομηρία της οικογένειας. «Δεν παντρεύτηκε υπουργό δεν περπάτησε σε κόκκινο χαλί αλλά βρέθηκε σε φυλακή», είπε.
Τουρκία: «Προδότες» οι αιρετοί που μεταπηδούν στο AKP, λέει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Oζέλ
10:04
Foldables: Η «τετράγωνη» κίνηση που δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα
09:54
Ναυάγιο στην Ινδονησία: Ένας νεκρός και 140 αγνοούμενοι - Διασώθηκαν 102 άτομα
09:44
Ανοικτές φωτιές στην άμμο, αστέρια Michelin και μουσικά events σε μία 360 μεσσηνιακή εμπειρία
09:30