Ποινική δίωξη στην 55χρονη που κατηγορείται πως χαράκωνε βρέφη
Ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλαβες και αντίσταση κατά της αρχής ασκήθηκε σε βάρος της γυναίκας που συνελήφθη ως υπεύθυνη για τον τραυματισμό βρεφών .
Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για αύριο. Οταν της είπαν ότι θα κρατηθεί, ζήτησε «μια χάρη να δικαστεί σήμερα χωρις δικηγόρο γιατι στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες».
Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι την κατηγορούν άδικα.
Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τη γυναίκα που χαράκωνε βρέφη σε εμπορικά κέντρα
«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τιποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Ειχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικα κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιες στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν εχω πειράξει», ισχυρίστηκε πριν την αναβολή της δίκης της.
SPONSORED
ΣΥΡΙΖΑ: Στο επίκεντρο σκανδάλων που εκθέτουν τη χώρα το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη
18:14
Γεραπετρίτης στο συνέδριο της ΝΔ: «Η Ελλάδα δείχνει την δύναμή της παντού»
18:00
Κοινή στρατιωτική επιχειρηση Αμερικανικών και Νιγηριανών δυνάμεων κατά του ISIS ανακοίνωσε ο Τραμπ
17:57
Νέο σαφάρι ελέγχων από την ΑΑΔΕ - «Στριμώχνει» καταλύματα, εστίαση και οδηγούς
17:53