ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Ένα κατάστημα που πουλούσε κλοπιμαία εντόπισαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ

Αποκλειστικό: Ένα κατάστημα που πουλούσε κλοπιμαία εντόπισαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ

Ένα ολόκληρο κατάστημα με κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμη και κλεμμένα έγγραφα τουριστών, εντόπισαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο κέντρο της Αθήνας.

Το κατάστημα στην ουσία περιείχε δεκάδες βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές ακόμη και ποδήλατα, χωρίς κανένα νόμιμο παραστατικό προέλευσης.

Όπως, μάλιστα, διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, όλα τα αντικείμενα ήταν κλεμμένα και οι δύο αλλοδαποί ιδιοκτήτες του καταστήματος τα πουλούσαν σε ανυποψίαστους πολίτες ως νόμιμα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους δύο αλλοδαπούς άρχισε όταν μία ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ πήρε σήμα από την άμεσο δράση για την κλοπή κινητού τηλεφώνου στην περιοχή της Ακρόπολης.

Οι αστυνομικοί πήραν την περιγραφή των δύο δραστών από τα θύματα και άρχισαν τις αναζητήσεις. Τους εντόπισαν την ώρα που έμπαιναν στο κατάστημα και τους ακολούθησαν.

Τότε βρέθηκαν μπροστά στο πλήθος των ηλεκτρονικών συσκευών.

Στην αρχή οι αλλοδαποί προσπάθησαν να πείσουν τους αστυνομικούς ότι, δήθεν, τα προϊόντα ήταν νόμιμα, όμως, οι Αρχές, ερευνώντας, διαπίστωσαν πως στην ουσία πρόκειται για κλοπιμαία απ’ όλη την Αττική.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και θα γίνει προσπάθεια τα κλοπιμαία να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ