Σύγκρουση ελληνικού αλιευτικού με τουρκικό σκάφος στη Σύμη
Με τουρκικό σκάφος συγκρούστηκε ένα ελληνικό αλιευτικό στη Σύμη, το μεσημέρι του Σαββάτου.
Συγκεκριμένα, το Λιμεναρχείο Σύμης ενημερώθηκε ότι το μικρό αλιευτικό βουλιάζει στην είσοδο του λιμένα Σύμης.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της οικείας λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή φουσκωτού σκάφους καθώς και περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ ο μοναδικός επιβαίνων του Α/Κ σκάφους «ΤΑΣΟΣ» Ν.Σ. 1012, 72 ετών, διασώθηκε και επιβιβάστηκε σε ιστιοφόρο σκάφος.
Το ημιβυθισμένο «ΤΑΣΟΣ» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από φουσκωτό σκάφος στις ακτές, ενώ ο 72χρονος διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σύμης, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.
Όπως διαπιστώθηκε το ανωτέρω αλιευτικό συγκρούστηκε με το σκάφος «CAKIR YILDIZ» σημαίας Τουρκίας, το οποίο δεν υπέστη υλικές ζημιές, παρά μόνο μικρές εκδορές χρώματος.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύμης.
Τραμπ: «Πολύ μεγάλη νίκη» η επικράτηση Μπολσονάρου στον πρώτο γύρο των εκλογών στη Βραζιλία
23:59
Πέθανε ο Βρετανός συγγραφέας και πρώην πολτικός Τζέφρι Άρτσερ
23:56
Τουρκία: Προειδοποίηση για εκρηκτικά σε αεροσκάφος στην Άγκυρα - Απομακρύνθηκαν οι επιβάτες
23:44
Η Μέση Ανατολή ξανά στις φλόγες: Τα κρίσιμα μέτωπα του νέου πολέμου και οι διεθνείς προεκτάσεις του
23:32