Σύγκρουση ελληνικού αλιευτικού με τουρκικό σκάφος στη Σύμη
Με τουρκικό σκάφος συγκρούστηκε ένα ελληνικό αλιευτικό στη Σύμη, το μεσημέρι του Σαββάτου.
Συγκεκριμένα, το Λιμεναρχείο Σύμης ενημερώθηκε ότι το μικρό αλιευτικό βουλιάζει στην είσοδο του λιμένα Σύμης.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της οικείας λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή φουσκωτού σκάφους καθώς και περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ ο μοναδικός επιβαίνων του Α/Κ σκάφους «ΤΑΣΟΣ» Ν.Σ. 1012, 72 ετών, διασώθηκε και επιβιβάστηκε σε ιστιοφόρο σκάφος.
Το ημιβυθισμένο «ΤΑΣΟΣ» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από φουσκωτό σκάφος στις ακτές, ενώ ο 72χρονος διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σύμης, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.
Όπως διαπιστώθηκε το ανωτέρω αλιευτικό συγκρούστηκε με το σκάφος «CAKIR YILDIZ» σημαίας Τουρκίας, το οποίο δεν υπέστη υλικές ζημιές, παρά μόνο μικρές εκδορές χρώματος.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύμης.
Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε έως 60 ευρώ πριν το Πάσχα για το επίδομα καυσίμων
06:00
Πώς διαμορφώνονται οι νέοι μισθοί σε Δημόσιο και ΟΤΑ μετά την αύξηση του κατώτατου - Παραδείγματα
05:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
04:00
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους του Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00