Θεσσαλονίκη: Προβλήματα ηλεκτροδότησης από την κακοκαιρία
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης προκάλεσε η βροχόπτωση που σημειώθηκε νωρίτερα στην πόλη.
Χωρίς ρεύμα παρέμεναν στις 5.30 το απόγευμα περιοχές της Καλαμαριάς, της Πυλαίας, της Χαριλάου, της Μαρτίου, αλλά και της Νέας Μηχανιώνας, ενώ έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και φωτεινοί σηματοδότες, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Συνεργεία του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) έσπευσαν για την αποκατάσταση των βλαβών. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό το πότε τελικά θα επανέλθει η ομαλή ηλεκτροδότηση, ούτε ανακοινώθηκε μέχρι στιγμής σε ποια σημεία του δικτύου εντοπίζονται οι βλάβες που προκάλεσαν τις διακοπές.
Εξαιτίας της διακοπής ρεύματος, κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες στην ανατολική Θεσσαλονίκη δέχθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία.
Κρήτη: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός 25χρονος συνεπιβάτης μηχανής
20:49
Πυροσβεστική: 40 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο - Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κινέτα
20:36
ΕΛΑΣ: Επικίνδυνη η εμπλοκή της ελληνικής πυροβολαρχίας Patriot στη Σαουδική Αραβία
20:22
ΕΛΓΑ: Ξεκίνησαν οι καταγραφές ζημιών από το χαλάζι της Παρασκευής – Αποζημιώσεις στο 100%
20:08