ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε 3.700 καταναλωτές
Περίπου 3.700 καταναλωτές από το σύνολο των 7.500 στις περιοχές της ανατολικής Αττικής που έμειναν χωρίς ρεύμα εξαιτίας των πυρκαγιών έχουν επανηλεκτροδοτηθεί, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).
Αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο 24ωρο πήραν ρεύμα 1.000 καταναλωτές, καθώς χθες, Πέμπτη, είχε αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε 2.700. Επιπλέον, έχουν αντικατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία 34 υποσταθμοί από το σύνολο των 50 που καταστράφηκαν.
Η εταιρία τονίζει, ακόμη, ότι συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια για την αποκατάσταση όλων των ζημιών του Δικτύου στις περιοχές Μάτι, Νέος Βουτζάς και Ραφήνα, ενισχύοντας συνεχώς τα συνεργεία της με ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και με τα απαραίτητα υλικά και εξοπλισμό, προκειμένου να επιτευχθεί όσο το δυνατό ταχύτερα η πλήρης αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές.
ΑΑΔΕ: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις πληρωμές μέσω IRIS - Τσουχτερά πρόστιμα
06:00
Σε ισχύ οι νέες τιμές ρεύματος - Αναλυτικά οι χρεώσεις ανά κατηγορία
05:00
Στέγαση: Δύο νέα προγράμματα για προσιτή στέγη - Έρχεται νέο «Ανακαινίζω»
04:00
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
03:00