Η ΔΕΕ έχει παραλάβει 71 βιολογικά υλικά συγγενών αγνοούμενων και 80 σορών
Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών εξετάζει βιολογικά υλικά συγγενών αγνοούμενων και σορών, από την φονική πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής και αναλύει αποτελέσματα όλο το 24ωρο, όπως τονίζει το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σημειώνεται ότι έως τώρα έχουν παραληφθεί 71 συγκριτικά βιολογικά υλικά συγγενών αγνοουμένων, 80 βιολογικά υλικά σορών και 22 δελτία δακτυλικών αποτυπωμάτων από σορούς, για την αντιπαραβολή τους.
Επιπλέον, από χθες, Πέμπτη, έχει ξεκινήσει η σύνταξη εκθέσεων εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης, με τη διακρίβωση της ταυτότητας των νεκρών μέσω της μεθόδου DNA και αποτυπωμάτων, οι οποίες αποστέλλονται στην αρμόδια προανακριτική αρχή, που είναι το Πυροσβεστικό Σώμα.
PHOTO 1 / 6
Photo 1/6
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Photo 2/6
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Photo 3/6
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Photo 4/6
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Photo 5/6
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
Photo 6/6
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
ΚΟΣΜΟΣ
Μόλις πέντε λεπτά επιπλέον δραστηριότητας καθημερινά μπορούν να παρατείνουν τη ζωή
08:31
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό και κέντρο - Καθυστερήσεις 30 λεπτά σε Αττική Οδό για Αεροδρόμιο
08:21
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στο Δημόσιο από τις 12:00 - Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
08:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Εθνικό Απολυτήριο - Στόχος η αναβάθμιση στο ρόλο του Λυκείου
08:07
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ