Φωτιά Αττική: Παραιτήθηκε η αντιδήμαρχος Μαραθώνα
Την παραίτησή της ανακοίνωσε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής η αντιδήμαρχος Μαραθώνα κ. Δήμητρα Λαμπαρού, μετά από τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την περιοχή και άφησε πίσω της 88 νεκρούς.
Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, η αντιδήμαρχος Μαραθώνα εξέφρασε τη ντροπή της για «όσους βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης αλλά δεν την πήραν ποτέ».
«Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος» είπε η ίδια, εκφράζοντας παράλληλα την οδύνη της για τους ανθρώπους που χάθηκαν.
Την ίδια ώρα, η κ. Λαμπαρού άφησε αιχμές εναντίον του δημάρχου Μαραθώνα, καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Ηλίας Ψινάκης απουσίαζε από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Τουλάχιστον δύο τραυματίες από ρωσική επίθεση στο Κίεβο
07:19
ΕΛΛΑΔΑ
Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό στη Βαρυμπόμπη: Το ΙΧ καρφώθηκε σε τοιχίο και τυλίχθηκε στις φλόγες
07:09
ΕΛΛΑΔΑ
Ο «χάρτης» των βάσεων: Πώς θα κινηθούν οι υψηλόβαθμες σχολές – Τι λέει εκπαιδευτικός αναλυτής
07:08
ΚΟΣΜΟΣ
Νέες επιθέσεις ΗΠΑ σε Ιράν και αντίποινα από Τεχεράνη με χτυπήματα σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
07:07
ΕΛΛΑΔΑ