ΕΛΛΑΔΑ

Η ισχύς εν τη ενώσει: Οι Unboxholics συγκέντρωσαν πάνω από 29.000€ για τους πυρόπληκτους

Η ισχύς εν τη ενώσει: Οι Unboxholics συγκέντρωσαν πάνω από 29.000€ για τους πυρόπληκτους
REUTERS/Costas Baltas

Από την αξιοθαύμαστη προσπάθεια και βοήθεια του κόσμου για ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, δεν θα μπορούσε να λείψει η οικογένεια των Unboxholics, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό άνω των 29.000 ευρώ!

Η ομάδα των Unboxholics (σ.σ. πρόκειται για μία παρέα ατόμων που ασχολείται με unboxing προϊόντων, κριτικές βιντεοπαιχνιδιών, προϊόντων τεχνολογίας και πολλά ακόμη) χθες, Παρασκευή, αποφάσισε να αφιερώσει το καθιερωμένο πλέον livestream που γίνεται κάθε Παρασκευή στο Twitch, στους πυροπαθείς, ζητώντας από όλους τους fans να βοηθήσουν με δωρεές μέσω της πλατφόρμας.

Ο Σάκης Καρπάς, από τους «ηγέτες» της ομάδας, έβγαλε εις πέρας ένα livestream περίπου 3,5 ωρών και με την πολύτιμη βοήθεια των fans κατάφεραν να συγκεντρώσουν το συγκλονιστικό ποσό.

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ως ένδειξη συμπαράστασης, αλληλεγγύης και ως προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων.

Όπως είπε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια του stream «Αυτή είναι η γενιά του internet που λένε πως δεν νοιάζεται για τίποτα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ